Totul despre un nou abonament cu fit+

Este posibilă o consultație personală?

fit+ este un sistem de licență pentru antreprenori independenți. De aceea este tratat diferit în cluburile de fitness. Vă rugăm să accesați site-ul web al clubului dvs. https://fitplus-club.ro/selecteaza-sala și să contactați operatorul local al clubului. Unele dintre cluburile noastre au timpi de asistență standardizați pentru sesiunile de consultație, o listă a acestora o veți găsi acolo. Puteți vizita clubul de fitness în timpul menționat acolo.


Se poate vizita clubul de fitness?

Puteți solicita un cod de acces unic la următorul link https://acces-instantaneu.fitplus-club.ro și aruncați o privire la sala de sport.


Este posibil antrenamentul de fitness de probă?

Puteți obține un cod de acces unic la acest link https://acces-instantaneu.fitplus-club.ro și puteți arunca o privire la sala de sport pe îndelete.

Nu oferim un trainer pentru o sesiune de probă. Unele dintre cluburile noastre au timpi de asistență standardizați pentru sesiunile de consultație, veți găsi acest lucru listat acolo. Poți să mergi la club în acele momente.


Ce include taxa de admitere?

Taxa de admitere este o taxă unică și va fi dedusă din prima taxă de membru. Taxa include instalarea persoanei în software și eliberarea unui cod de acces (cod QR).


Care sunt termenii contractului?

Toate cluburile de fitness au termene contractuale de 12 luni și o lună. Vă puteți înregistra direct pe site-ul sălii de sport alese de dvs. Aici veți găsi lista cu sălile fit+ din țara dumneavoastră: https://fitplus-club.ro/selecteaza-sala/

De cele mai multe ori, sălile noastre de sport oferă promoții introductive atractive.


Ce taxe de membru sunt oferite?

În funcție de locație și operator, există oferte diferite. Vă rugăm să vă selectați sala de sport și să verificați ofertele curente acolo: https://fitplus-club.ro/selecteaza-sala/


Când va fi debitată taxa de membru?

Debitul se face intotdeauna la inceputul lunii (aprox. in a 3-a zi lucratoare). O dată de debit diferită (nu este posibilă mijlocul sau sfârșitul lunii). Asigurați-vă că aveți suficiente fonduri pentru a evita taxele inutile de rambursare.


Ce vârstă trebuie sa am pentru a ma antrena cu voi?

În principiu, cu noi se poate antrena oricine de peste 12 ani. Condiția prealabilă este că dacă ai sub 18 ani, din punct de vedere medical să nu existe nimic împotriva antrenamentului fitness cu forță moderată și ca părinții tăi să fie de acord.


Pot să mă antrenez în toate sălile de fitness fit+ cu abonamentul meu?

Cu calitatea de membru, vă puteți antrena în sala locală de câte ori doriți și în toate celelalte săli de sport de până la 4 ori pe lună.


Echipament / antrenament fitness

Ce este echipamentul fit+?

Toate sălile de sport fit+ sunt echipate cu același standard. Aceasta include diverse aparate cardio și greutăți, o posibilitate de antrenament fitness flexibil, greutăți libere de până la 37,5 kg. Unele săli de sport oferă și beneficii suplimentare, pe care le puteți vedea pe pagina fiecărei locații.


Oferă fit+ cursuri de grup?

Nu ca serviciu standard – unele săli de sport oferă cursuri de grup, informațiile le găsiți pe pagina fiecărei locații.


Cum obțin un plan de antrenament fitness?

În calitate de client fit+, aveți acces la aproximativ 50 de planuri de antrenament  în orice moment – le puteți vizualiza și descărca de la https://fitplus-club.ro/planuri-de-antrenament


Sunt instructorii disponibili și calificați?

Puteți rezerva un antrenor calificat în orice moment. Vă rugăm să contactați sala de sport pentru mai multe informații
[ https://fitplus-club.ro/selecteaza-sala/ ]


Cum am acces la sala de sport?

Utilizând un cod QR pe care ți-l vom trimite după înregistrare. Poți imprima codul QR și să-l aduci cu tine la sală sau să scanezi codul QR direct cu smartphone-ul tău.


Dulapurile se pot încuia?

Pentru a pune în siguranță lucrurile pe care le-ai adus cu tine la sală, ai nevoie de un lacăt, pe care ar trebui să-l aduci cu tine. Cu acesta, dulapurile pot fi încuiate.


Există vestiare?

Da, acestea sunt disponibile în fiecare sală de sport. Numărul depinde de mărimea sălii de sport.


Sunt disponibile dușuri?

Aceasta depinde de locația respectivă și este indicat în descrierea detaliată a sălii. Peste 90% din toate sălile de sport fit+ sunt echipate cu dușuri.


Mi-e frică să fiu singur în sală?

Nu vei fi singur în sală de cele mai multe ori. Dacă este necesar, folosește-ți telefonul mobil pentru a suna pentru ajutor. Dacă nu vrei să fii singur în sală, aranjează să te întâlnești cu alți membri sau să iei prietenii cu tine – apropo, există o campanie grozavă de recomandare a unui prieten pentru asta.